Meet us and
Make a point in fashion

Shows 

Points Made modeshow in het stadscentrum van Almere op 16 Juni tijdens het Floriade Festival. 

Op 15 december 2018. was de 4e modeshow van Points Made. Het was een fantastisch feest met vooral de aandacht op duurzaamheid. Alle ontwerpen waren gemaakt van hergebruikt materiaal. Onze dank gaat uit naar de designers:

Arielle van der Vaart,  Wendy Ost,  Wicher Reyne, Nina Kok, Naomi Neijssen,  George Elias, Daphne Matray, Tessa Boelhouwers

Deze show is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Mac3park, Stats Entertainment, Mija productieatelier, Patterns Festival en Cultuurfonds Almere.

 

Uitnodiging: Duurzaamheid op de rode loper 

Tekst: Raisa Gaddum

Foto`s : Ill  Corporated fotografie en Anna Nikitina

Thema: Into the field 


Flyer: Into the Field 


 


 Thema: Boy meets Girl 
 Flyer: Boy meets Girl


Thema: Urban chique 

Points Made groot succes!


Op 17december j.l. was de eerste points made modeshow een feit. In een uitverkochte fabriekshal aan de Steiger, liepen 25 modellen in de ontwerpen van 7 designers. Wendy Ost, George Elias, Yasmina Saban, Anneke Speelman, Semaja Bruining, Nazaria Leonard en Arielle van der Vaart, ontwierpen een collectie in het thema Urban Chique. De aankleding zoals licht geluid en sfeer was verzorgd door Olav en Henk van der Zijde van Stats entertainment uit Almere. De muziek was van Danny Marbus. De catwalk trainingen waren verzorgd door Wendy Ost en Cheyenne Laverne. Beppie Huymans heeft bij de laatste trainingen nog wat choreografie advies gegeven, waardoor het een mooi geheel werd.  Natuurlijk kan zo'n project niet zonder de hulp van alle fantastische vrijwilligers.   

 

                          

Flyer:  Urban Chique 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn